Zona Industriale, Km 7, Kashar, 1005 Tiranë
+355 67 603 8692
[email protected]
Monday-Saturday: 08:00 - 17:00                    

Streets for life, #Love30

Gbi– Health&Safety Academy në bashkëpunim me projektin SCPA të ambasadës Suedeze për policimin në komunitet dhe me Policinë e Shtetit/Drejtorinë e Policisë Rrugore, në kuadër të javës së sigurisë rrugore organizoi me nxënësit e shkollave “Petro Nini Luarasi” dhe “Ismail Qemali” në Tiranë, aktivitetin ndërgjegjësues #Love30.
Të respektojmë kufizimet e shpejtësisë 30 Km/h në zonat urbane. Rrugë të sigurta për komunitetet të sigurta!
Kujdes! Shpejtësia vret!

2021-06-22 (9)
2021-06-22 (10)