Zona Industriale, Km 7, Kashar, 1005 Tiranë
+355 67 603 8692
[email protected]
Monday-Saturday: 08:00 - 17:00                    

Drejtimi i automjetit në mënyrë të sigurtë

Siguria në rrugë mbetet një nga rreziqet kryesore dhe fatkeqësisht ne po perjetojmë aksidente rrugore, lëndime dhe vdekje pothuajse çdo ditë në rrugët e Shqiperisë. Kujtojmë se rreth 40 % e aksidenteve që ndodhin sot në rrugë i përkasin drejtuesve të mjeteve që e përdorin automjetin për punë.

Siguria në rrugë mbetet prioritet për Vodafone Albania si gjatë punës ashtu edhe jashtë saj.
Vodafone Albania me mbeshtetjen e GBi Health & Safety Academy organizoi në datën 12.06.2023, trajnimin për Sigurinë Rrugore me tematikë “ Drejtimi i automjetit në mënyrë të sigurtë”. #gbihealthandsafetyacademy #vodafonealbania #trainyourstaff #drivesafely #roadsafetyawareness